Kwik-Fit beste website in autobranche

Kwik-Fit heeft de beste website binnen de autobranche. In een meting van onderzoeker WUA! blijkt bovendien dat de fastfitter op een derde plaats komt (overall) achter Fleurop en Albelli. Europcar neemt de vijfde plek in.

De resultaten zijn gebaseerd op onderzoeken uitgevoerd in de periode augustus 2013 tot en met juli 2014. In totaal gaven 8.900 respondenten hun oordeel over 4.493 websites met maar liefst 55.583 unieke websitebeoordelingen.

Kwik-Fit was dit jaar de best presterende aanbieder in de onderzoeken naar apk (8,4) en zomerbanden (7,9). “Een groot aanbod tegen goede prijzen”, aldus een bezoeker tijdens het zomerbandenonderzoek. In het onderzoek naar apk-instanties bleek Kwik-Fit ook de grote favoriet: maar liefst 47 procent van de deelnemers zou hier het liefst de auto laten keuren.

Arjan van der Meer, Marketing Director van Kwik-Fit: “Ik ben ontzettend trots dat we niet alleen de beste van de automotive industrie zijn, maar ook bij de beste drie websites van álle branches horen. We ervaren dit als een groot compliment van onze klanten én als aanmoediging om ook komend jaar weer te investeren in het gebruiksgemak van onze website.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.