Kwik-fit ook in winterbanden met ABN Amro

Nadat Kwik-Fit begin september bekend maakte een winterbandenservice te starten met ANWB, laat het bedrijf nu van zich horen in een samenwerking met ABN Amro. Wanneer je als automobilist voor 30 november een autoverzekering afsluit bij de bank, dan krijg je onder meer 25 procent korting op winterbanden van Goodyear of Fulda bij Kwik-Fit.

Daarnaast wordt de consument gelokt met een gratis wintercheck, vijftig procent korting op een eenjarig Fit-to-go abonnement – een jaar lang onbeperkt bijvullen van olie, vervanging van defecte lampjes en de reparatie van lekke banden – en tien procent korting op balanceren en ventiel bij de aanschaf van winterbanden. Tot 31 december 2012 is het mogelijk de auto te laten keuren voor 14,95 euro en krijgt de autobezitter eenmalig een gratis antivriesvulling voor de ruitensproeier.

De ANWB herleidt uit haar laatste winterbandentest dat de winterband beter is dan een vierseizoenenband.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *