Lancering nieuwe app: James helpt 24/7

Met de nieuwe app James helpt kunnen garagebedrijven in ons hele land dag en nacht service en support bieden aan hun klanten. Hiermee is James helpt de eerste app in Nederland die alle informatie en diensten voor automobilisten combineert.

“Door aansluiting bij onze app kunnen bedrijven in de automotive branche meer klanten aan zich binden, doordat consumenten in contact worden gebracht met specialisten die hen, indien nodig, doorverwijzen naar bijvoorbeeld een dealer of garage, bandenspecialist of schadeherstelbedrijf”, aldus directeur Denis van Altena van James helpt.

Het netwerk van aangesloten autobedrijven heeft een landelijke dekking en groeit snel. Elke bedrijf dat bij een branchevereniging is aangesloten en aan de kwaliteitseisen voldoet, is welkom bij het netwerk. Overigens heeft James helpt zeker ook de ambitie om uit te breiden buiten Nederland en automobilisten in heel Europa te helpen. De deelnemende garages en dealers vormen een onafhankelijk netwerk van autobedrijven. Met deze app spelen ze in op de technische ontwikkelingen van auto’s en smartphones en het groeiende gebrek aan kennis van automobilisten over hun auto. Auto’s communiceren steeds meer digitaal met de computer van de garage, waardoor alles ingewikkelder is geworden voor een doorsnee automobilist.

James helpt functioneert als een gratis digitale helpdesk, waar experts 24/7 klaar zitten om alle vragen te beantwoorden. Ook attendeert de app de automobilisten op de naderende apk en kunnen garages voor onderhoud en reparatie worden gezocht, zodat uit verschillende offertes kan worden gekozen. Alle gegevens (inclusief facturen en kenteken) staan in de app opgeslagen zodat alle informatie over de auto direct beschikbaar is.

 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.