Lantinga verruilt Group Auto voor Vrooam

Vrooam, het samenwerkingsverband van onafhankelijke automaterialengrossiers, heeft wederom het netwerk uitgebreid. Lantinga Automaterialen met vestigingen in Emmen, Stadskanaal en Winschoten heeft besloten over te stappen van Group Auto Nederland naar Vrooam.

Toen vorige week bekend werd dat het netwerk van Vrooam met vier grossiers (met gezamenlijk negen vestigingen) werd uitgebreid, kondigde Vrooam-voorzitter Bram Teun Koskamp al aan dat dit het begin was van een strategische uitbreiding en versterking van Vrooam.

“De overstap is het gevolg van de veranderingen die momenteel gaande zijn in de distributieketen. Grossiers willen bij een geolied netwerk horen waar ze direct profijt van hebben. Men kiest voor sterke netwerken, zoals Vrooam. Natuurlijk vormen de nationale afspraken met onder andere leveranciers en concepten extra stimulans om over te stappen”, benadrukt Koskamp. Tot de algemene ledenvergadering van Vrooam geldt dat Lantinga aspirant lid is.

Koskamp: “We zijn druk bezig de slagkracht te versterken richting de concepten die we ondersteunen, net als de samenwerking met Fource. Binnenkort zullen we de verdere groei van het netwerk bekend maken, want er zitten voldoende potentiële partners in de pijplijn.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1788 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.