Lascare en Altac trekken samen op

Lascare Carrosserie in Sliedrecht en Altac in Drachten hebben sinds 1 april een distributieovereenkomst voor de verkoop en distributie van lasverbruiksartikelen, lastoebehoren en -accessoires. De huidige buitendienst van Lascare blijft gehandhaafd.

Typerend voor Altac is de verkoop vanuit een rijdend magazijn. Met dit concept houdt het bedrijf bij verschillende autoschadeketens en schadebedrijven de voorraad op peil. Dankzij de officiële overeenkomst met Lascare kan Altac bij haar klanten nu ook het voorraadbeheer voor de Lascare producten verzorgen.

Eind vorig jaar sloot Lascare een soortgelijke overeenkomst met Metalak. Philip van Houwelingen: “Er is aan beide kanten veel werk verricht, maar het resultaat mag er zijn. In de aanvangsfase waren klanten, die geen zaken deden met Metalak, onwennig. Inmiddels ervaart men de voordelen van het efficiënte distributiesysteem, waardoor leveringen goedkoper en sneller plaatsvinden, als zeer positief.”

De keuze om naast Metalak een tweede samenwerking aan te gaan is volgens Van Houwelingen makkelijk te verklaren. “Altac is al vele jaren een trouwe klant van Lascare. Daarnaast zijn we met Altac en Metalak samen in staat om niet alleen fysiek, maar ook contractueel een landelijk dekking te garanderen. Altac werkt immers samen met andere grote marktpartijen als Metalak.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *