Lathouwers Oss en Veghel failliet

Lathouwers Autobeheer heeft vandaag haar vestigingen in Veghel en Oss moeten sluiten vanwege faillissement. Het autobedrijf wijt de sluiting aan de economische crisis in combinatie met de structurele daling van het marktaandeel Opel. Er komen 31 mensen op straat te staan.

“In de regio Uden, Veghel en Oss is te weinig markt om drie vestigingen te laten exploiteren, waardoor gedwongen inperking van het aantal dealerbedrijven onvermijdelijk is. De overgebleven vestiging in Uden dekt samen met de vestigingen ’s-Hertogenbosch en Tilburg het volledige werkgebied Oost- en Midden-Brabant.”
Lathouwers Oss en Veghel verwijzen hun klanten voor onderhoud en reparatie nu door naar de dichtstbijzijnde vestiging.

De directie van het Bossche bedrijf zag zich genoodzaakt het faillissement van de twee verliesgevende vestigingen aan te vragen om hiermee de continuïteit van de overige vestigingen te borgen. “Het verbeteren van de kans op behoud van werkgelegenheid voor de overige personeelsleden en het belang van de klant zijn leidend geweest in de gedwongen keuze.”

Lathouwers Autobeheer is de holding van de Lathouwers-dealerbedrijven voor de merken Opel en Chevrolet. Bij de dealers werken in totaal 104 medewerkers.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *