De online wagenparkbeheerder Fleetport laat op dit moment al haar vestigingen door Dekra Automotive beoordelen op kwaliteit. De keten wil haar bedrijven verder professionaliseren en heeft de expert op het gebied van schade-expertise, kwaliteitsmetingen en certificeringen ingeschakeld om de groei die het doormaakt te testen.

Fleetport heeft dertien vestigingen in Nederland, vier in België en is zich momenteel aan het oriënteren op de Duitse markt. “In de afgelopen vijf jaar is Fleetport gigantisch gegroeid”, vertelt Martin Koordes, initiatiefnemer en eigenaar van Fleetport. “Als je met dergelijke groei te maken krijgt, kun je niet achterblijven in je kwaliteitsbeleid.”

Bij de uitgebreide audit van Dekra wordt onder andere de efficiëntie in de werkplaats getest en de communicatie met klanten. Daarnaast staan ook de uitstraling van het pand en de medewerkers centraal. Koordes: “Uit deze audit rolt een plan van aanpak. Als een bedrijf onder de maat scoort, krijgt het twee tot drie maanden de tijd om deze zaken te verbeteren. Daarna zal het opnieuw getoetst worden.”

Alle vestigingen die aan de kwaliteitseisen van Dekra voldoen krijgen het Fleetport-keurmerk, dat in samenwerking met het expertisebureau wordt ontwikkeld. Ook zullen alle frontoffice-medewerkers een opleidingtraject gaan volgen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties