Leaseplan: Bosch Car Service eerste premium partner

Leaseplan Nederland heeft Bosch Car Service als eerste premium leverancier benoemd binnen haar bestaande netwerk van voorkeursleveranciers. Het autobedrijf krijgt het keurmerk, zodat leaserijders kunnen zien dat service en kwaliteit bij reparatie- en onderhoudsbeurten gewaarborgd zijn.

Om de kwaliteit van het geleverde werk richting haar leaserijders te waarborgen, onderzocht Leaseplan het afgelopen jaar de prestaties van alle onderhoudsleveranciers onderzocht waar zij een contract mee heeft. De bedrijven die op de aspecten kwaliteit, proces en kosten goed tot uitmuntend scoren, krijgen van de leasemaatschappij voortaan het predicaat Premium Partner toegekend.

Uit de analyse van Leaseplan blijkt dat Bosch Car Service vooral goed scoort op de kwaliteit van de geleverde diensten. De leasemaatschappij verwacht het aantal Premium Partners dit jaar verder uit te breiden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *