Leaseplan kiest voor BCA

Leaseplan, één van de grotere aanbieders van tweedehands auto’s in Nederland, gaat BCA Prijsmeester inzetten voor de waardebepaling van auto’s, die particulieren willen inruilen bij de aanschaf van een Leaseplan Occasion. Met Prijsmeester kunnen dealers, fleetowners en leasemaatschappijen binnen tien minuten een actuele prijs opvragen voor ingeruilde auto’s.

Via Prijsmeester kunnen de occasions van Leaseplan simpel worden aangemeld voor de veilingen van BCA. De veilingmeester geeft vervolgens snel een indicatie van de verkoopprijs op basis van een uitgebreide database en ervaring. Op basis van deze prijs kunnen zij vervolgens beslissen of de auto ter veiling wordt aangemeld bij BCA.

“Met Prijsmeester ontlasten wij deelnemende bedrijven, zodat zij meer tijd overhouden om zich op de verkoop van auto’s te richten. Een belangrijke voorwaarde om te kunnen deelnemen is wel dat klanten alle auto’s die bij hen niet in de showroom komen te staan, aanbieden via BCA”, aldus Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Autoveiling.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *