Leaseplan Occasions zoekt landelijke dekking

Leaseplan gaat een nieuw occasion center openen, dit keer in Gouda aan de A20. De vestiging moet nog voor de kerst de deuren openen. Met de bestaande twee vestigingen in het zuiden en het midden van het land is Leaseplan Occasions op weg naar landelijke dekking.

De vraag naar leaseoccasions is groot. De leasemaatschappij berichtte al eerder dat zij het aantal verkopen van leaseoccasions aan particulieren afgelopen jaar zag verdubbelen. Consumenten oriënteren zich voor een tweedehands auto voornamelijk online. Vervolgens willen zij de auto voor de aankoop toch ‘in het echt’ bewonderen en een proefrit maken. Daar komt de behoefte voor een derde showroom vandaan. De leasemaatschappij kiest wederom voor een prominente locatie aan een drukke snelweg. In de nieuwe showroom is straks ruimte voor zeker 150 occasions.

De leasemaatschappij is ervan overtuigd dat de nieuwe showroom net zoveel bezoekers zal trekken als de Occasion Centers in Breukelen en Veghel. Martijn Versteegen, woordvoerder van LeasePlan: “Consumenten zien in dat een ex-leaseauto meer zekerheid biedt dan een auto die overgenomen wordt van een particulier. Zij hechten belang aan een transparante en gedetailleerde onderhoudshistorie. Alleen de beste auto’s komen in onze showrooms terecht.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *