Leaseplan opent Occasion Center Hengelo

Leaseplan Nederland opent morgen haar nieuwste Occasion Center in Hengelo. De gloednieuwe showroom biedt ruimte aan zeker tachtig occasions. Daarnaast is er een onderhoudscentrum voor onderhoud, reparatie voor alle automerken.

De vestiging in Hengelo is de vierde showroom die de leasemaatschappij opent in vier jaar tijd. Leaseplan ziet de interesse voor gebruikte auto’s, met name ex-leaseauto’s, toenemen. Met een jaarlijkse verkoop van zo’n 30.000 gebruikte auto’s is Leaseplan, naar eigen zeggen, de grootste tweedehands autoverkoper in ons land.

Vanaf 1 september wordt het onderhoudscentrum, Baan Automotive Hengelo, aangesloten bij Bosch Car Service. Ook automobilisten die hun auto niet bij het Occasion Center hebben gekocht, kunnen hier terecht voor onderhoud.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.