LeaseVergelijker.nl vergelijkt 10.000 offertes

In één week tijd zijn op LeaseVergelijker.nl maar liefst 10.000 offertes vergeleken. Sinds de lancering vorige week hebben daarvan ruim 3.000 bezoekers daadwerkelijk interesse getoond bij de Leasemaatschappij. Automerk Volkswagen was overall de favoriet en voor privélease waren dit de Renault Clio en Mercedes A-klasse.

LeaseVergelijker.nl vergelijkt tot en met de kleine letters op één plek alle leasecontracten met elkaar.

Wilbert Philippo, directeur LeaseVergelijker: “We weten dat privélease in opmars is, echter dat er zo’n grote interesse bij de consument bestaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Naast het grote aantal prijsvergelijkingen op onze site, hebben we ook veel reacties en vragen gekregen over autoleasing. De site is daarom direct doorontwikkeld. Voor de bezoeker zijn nu bijvoorbeeld ook de vanaf prijzen inzichtelijk en kunnen veel antwoorden op vragen over autoleasing op de vergelijkingssite worden gevonden. Van de ins&outs bij het aangaan van een leasecontract tot het inleveren van de leaseauto aan het einde van het contract.”

LeaseVergelijker.nl stuurt de bezoekers door naar de site van de leasemaatschappij als zij hun vergelijking hebben gemaakt. De leasemaatschappij betaalt een vergoeding per bezoeker. Deze vergoeding is voor alle leasemaatschappijen hetzelfde. Zij hebben zelf geen mogelijkheden om door meer te betalen beter of hoger bij ons in de resultaten te komen. De leasemaatschappijen leveren de data zelf aan of deze wordt door LeaseVergelijker.nl van de sites gehaald en verwerkt in het systeem. Philippo: “Wij maken duidelijke afspraken met leasemaatschappijen. Zij geven ons aan welke voorwaarden bij de geleverde prijzen horen en wij zorgen voor de controle hierop.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *