Leo de Groot Bosch First Supplier

Leo de Groot Partscenter XL is sinds 6 oktober Bosch First Supplier. Vertegenwoordigers van Robert Bosch Nederland en de directie van Leo de Groot Parscenter XL ondertekenden de overeenkomst. De jongste toetreder is gevestigd in Hillegom en bedient de Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en omstreken.

Via het netwerk van Fource is Leo de Groot Partscenter XL al een aantal jaren partner van Bosch. Het bedrijf biedt met name de conceptklanten marketingondersteuning, en heeft zo in korte tijd tien Autocrew- en tien Bosch Injection System-leden weten aan te sluiten. Directeur Michel Chaudron zegt dat klanten steeds meer op zoek zijn naar technische ondersteuning, training, opleiding en marketingsupport bij de concepten. “Als Bosch First Supplier kunnen we hen dat nog uitgebreider aanbieden.”

Leo de Groot Partscenter XL telt twintig medewerkers en maakt deel uit van het Vrooam-netwerk. Het bedrijf beschikt over een Bosch EPS205 verstuivertester voor het testen van common-railinjectoren en werkt nauw samen met Diesel Büchli. Bosch First Suppliers voeren zowel in producten, equipment en service Bosch als belangrijkste merk. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de uitbouw en ondersteuning van de werkplaatsconcepten Bosch Car Service, Autocrew en Bosch Injection Systems.

Links op de foto: Michel Chaudron, directeur van Leo de Groot Partscenter XL. Maast hem René Heidt, sales manager Robert Bosch Nederland.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.