Leveranciers scharen zich achter Equipvak

Inmiddels hebben 35 importeurs van werkplaatsapparatuur, gereedschappen en wassystemen zich achter de vakbeurs Equipvak geschaard en tijdens een bijeenkomst ter voorbereiding van Euipvak hun deelname bevestigd.

Dat betekent dat bijna negentig procent van het aanbod aan equipment in ons land op de beursvloer (31 mei en 1 en 2 juni) vertegenwoordigd zal zijn. Daarmee is de Expohal Haarlemmermeer in Vijfhuizen ook bijna volgeboekt. Verder hebben RDW en Bovag besloten om met informatiestands aanwezig te zijn. Met name de ontwikkelingen ten aanzien van de apk zullen er worden besproken.

De deelnemende leveranciers/importeurs zullen vooral inzetten op een zo groot mogelijk aantal productdemo’s. Behalve individuele promoties zullen de leveranciers van gereedschappen en werkplaatsapparatuur, die in hun distributiemodel samenwerken met automaterialengrossiers, deze ook inschakelen om auto- en garagebedrijven uit te nodige de Equipvak te bezoeken. Equipvak wordt georganiseerd door de leden van het equipment platform van RAI Vereniging afdeling Autovak.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.