LKQ Fource doneert knuffels aan Flevoziekenhuis

Na het Amphia ziekenhuis in Breda heeft nu ook het Flevoziekenhuis in Almere giraffeknuffels ontvangen namens LKQ Fource.

Aan het eind van 2020 maakte LKQ Fource de samenwerking bekend met Stichting DaDa, waarvoor een groot aantal van de kenmerkende giraffe knuffels zijn ingekocht. Deze worden door de commerciële managers van LKQ Fource geleverd aan de regionale ziekenhuizen. Het Flevoziekenhuis kreeg bezoek van commercieel manager Remco Droste en accountmanager Taco van Kins van LKQ Fource.

“Wanneer een kind opgenomen wordt in het ziekenhuis, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt”, vertelt Taco van Kins.

Remco Droste vult aan: “Stichting DaDa zet zich in om de kinderen die in het ziekenhuis opgenomen worden het zo aangenaam mogelijk te maken. Zeker in de rumoerige tijden waarin wij nu leven is het van belang dat er alles aan wordt gedaan om het kind gerust te stellen. Het is dan ook heel mooi dat een knuffel al een wereld van verschil maakt voor de kinderen die hier in het Flevoziekenhuis verblijven.”

Spoedeisende hulp

“We delen de knuffels uit aan kinderen die op de SEH (spoedeisende hulp, EP) komen. Dit is vaak een hele spannende ervaring voor hun. We proberen daarmee een klein stukje angst weg nemen. Soms toveren we zelfs een glimlach op hun gezicht”, aldus Ingrid Verrijk, SEH-verpleegkundige van het Flevoziekenhuis. “Wij zijn enorm dankbaar en willen ook LKQ Fource bedanken voor deze gift aan Stichting DaDa.”

In de komende maanden worden er nog meer ziekenhuizen bezocht door LKQ Fource. Onder andere Zuyderland MC in Sittard-Geleen, Admiraal de Ruyter ziekenhuis in Goes en het  Diakonessenhuis in Utrecht  staan op de lijst om de giraffe knuffels in ontvangst te nemen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2381 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *