Locatiegebonden acties voor aftermarket

Motivepro heeft, in samenwerking met Laathetmeweten.nl, voor importeurs, dealerbedrijven, universele garagebedrijven en retailers, autoschade- en ruitschadeherstelbedrijven een actieplatform gelanceerd. Vanaf vandaag hebben bedrijven de mogelijkheid om hun acties en aanbiedingen locatiegebonden onder de aandacht te brengen.

"Als je kijkt naar de websites van de diverse automerken, dan staan daar integraal de lopende acties van de merken op vermeld. Daarnaast sturen diverse aanbieders, ook vanuit de aftermarket, met enige regelmaat ongeadresseerd aanbiedingen en acties bij de automobilist door de brievenbus", legt Sjoerd van Esch van Motivepro uit.

De website is een centraal internetplatform waarop consumenten, gecategoriseerd naar branche, allerlei aanbiedingen en acties kunnen vinden van aanbieders in diverse sectoren.
Enkele voorbeelden van acties op de website zijn korting- of actiepakketten op een nieuwe auto, een APK-aanbieding, navigatiesysteem of een uitdeukdag.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.