Maandelijks verkooprace bij Autobedrijf Rijnland

Autobedrijf Rijnland in Leiderdorp start vandaag met een nieuw concept als het gaat om de verkoop van gebruikte auto’s. Elke laatste zaterdag van de maand wordt een dertigdaagse autoverkooprace gehouden, waarbij ongeveer vijftig gebruikte auto’s worden verkocht vanuit de showroom en op een veiling.

Particulieren kunnen hun auto voor verkoop aanbieden en zij bepalen samen met de adviseur een minimum verkoopprijs. De auto wordt eerst gedurende twee tot drie weken in de showroomverkoop meegenomen en tenslotte geveild. Drie dagen voor de laatste zaterdag van de maand worden de dan in voorraad zijnde auto’s op de veilingsite aangeboden tegen de startprijzen. Gedurende deze drie dagen kunnen de auto’s in de showroom aan de Weversbaan wel worden bekeken, maar niet meer worden gekocht.

“Geen gedoe meer aan de deur van de verkoper en toch een mooie verkoopprijs. Behalve de gegarandeerde prijs, deelt de verkoper namelijk ook mee als er hoger wordt geboden”, aldus Theo Peeters van Autobedrijf Rijnland. “Particulieren kunnen hun dure auto veilen en een goedkopere auto terugkopen, waardoor ze mobiel blijven en geld vrij kunnen maken voor iets anders.”

Extra’s

Op de veilingdag organiseert het autobedrijf ook workshops over bijvoorbeeld verzekeringen en financieringen. Daarnaast zijn er ook technici, die gratis kleine reparaties aan auto’s kunnen uitvoeren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.