Maas Uithoorn weer Audi Dealer van het Jaar

Autobedrijf Maas Uithoorn is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Dealer van het Jaar 2012. Het is voor de tweede achtereenvolgende keer dat het bedrijf de titel kreeg. Ook werden drie dealers uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer.

Volgens de importeur verdiende Maas het predicaat door haar verkoopprestaties en loyaliteitscijfers, een goede bedrijfsuitstraling en een hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van sales en aftersales.

“Autobedrijf Maas Uithoorn heeft de titel Audi Dealer van het Jaar te danken aan een combinatie van factoren. Het bedrijf is om te beginnen gevestigd in een fraai pand met de kenmerkende en herkenbare Audi-uitstraling. Bovendien valt het bedrijf op door zeer goede verkoopcijfers. Maar het belangrijkste punt is dat de klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als aftersales van zeer hoog niveau is.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.