Maatwerk voor leasemaatschappijen

Het ING rapport ‘Autolease op weg naar 2020’ is de voedingsbodem voor een nieuwe summercourse-workshop van Automotive Insiders. Op 8 en 22 augustus zal aan de hand van de SWOT-analyse uit het rapport en de daaruit volgende strategische issues een workshop plaatsvinden waarbij leasemaatschappijen een marketingplan op maat voor hun bedrijf kunnen opstellen.

Ondanks relatieve goede resultaten in de leasebranche staat de sector aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Daarom is het zaak alert te zijn en actief in te spelen op de veranderingen in de economie en de veranderende behoeftes van de consument.

Ervaring leert dat vooral de hoe-vraag voor de meeste leasemaatschappijen in deze commoditymarkt de grootste uitdaging is: hoe ga ik concreet inspelen op marktontwikkelingen? Welke concrete producten en diensten horen daarbij? Op welke wijze kan ik me onderschijden en hoe communiceer ik met mijn doelgroep?

Om voor uw eigen organisatie de antwoorden op deze vragen te formuleren organiseert Automotive Insiders in samenwerking met Colin Owerling, directeur Mind Gear Management & Advies een summercourse waarbij de deelnemers met een tastbaar plan van aanpak naar huis gaan. Het plan dient als basis om direct gerichte initiatieven op te pakken en uit te gaan voeren. Zaken en thema’s die specifiek voor de eigen organisatie relevant zijn, worden vertrouwelijk uitgewerkt. De kracht van de bijeenkomst ligt in het feit dat aan de hand van de uitkomsten van het ING-rapport en de expertises vanuit de verschillende organisaties het eigen plan zo sterk mogelijk gemaakt kan worden.

Over Colin Ouwerling

Colin Ouwerling heeft veel expertise en ervaring in de autoleasebranche. Voordat hij als ondernemer aan de slag ging, werkte hij onder meer als eindverantwoordelijke voor marketing bij Unilease en Athlon Car Lease.

Lees meer over deze lease-bijeenkomsten >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *