Managementwijziging Bridgestone

Benoît Raulin is benoemd tot algemeen directeur voor de regio West bij Bridgestone Europa. Hij vervangt vanaf 3 september Eric Gaétan, die de functie van algemeen directeur bij de afdeling Consumer Business in Brussel gaat bekleden.

De 45-jarige Raulin kwam in 1990 bij de Bridgestone Group in dienst als medewerker van Financial Services in het Franse Béthune. Na zeven jaar te hebben gewerkt als financieel manager in Duitsland trad hij in dienst bij de financiële afdeling op de Europese hoofdvestiging van Bridgestone in Brussel. In januari 2006 werd Raulin algemeen directeur op het kantoor in Frankrijk en korte tijd later ging hij in dezelfde functie weer aan de slag bij Bridgestone Germany. In 2010 keerde hij terug naar de Europese hoofdvestiging om daar vice-president Financiën en Procurement te worden.

Eric Gaétan (48) wordt verantwoordelijk voor producten voor personenauto’s, terreinwagens, lichte bedrijfswagens en motorfietsen, zowel voor eerste montage als voor de vervangingsmarkt. Hij gaat het beleid bepalen voor alle regio’s en divisies in Europa.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.