Marijn Staal nieuwe communicatiecoordinator Valeo

Marijn Staal is sinds 1 juni bij Valeo Service Noord-Europa aangesteld als communicatiecoördinator. De Helmondse onderdelenleverancier heeft hiermee vervanging gevonden voor Martijn de Haas, die nu als interne verkoopcoördinator werkt bij Paccar Parts Europe.

Bij Valeo zal Staal zich bezighouden met het verder opbouwen en uitzetten van het communicatiebeleid in de Benelux. Tevens is hij als trademarketeer verantwoordelijk voor de productgroep Ruitenwissers. Staal rapporteert rechtstreeks aan marketingmanager Frank van Noort, die sinds 30 mei werkzaam is voor Valeo in Helmond.

De nieuwe communicatiecoördinator was voorheen werkzaam als marketingspecialist en programmamanager Emea bij Hypertherm. Daarnaast had hij de afgelopen twee jaar zijn eigen marketingcommunicatiebureau Poeha in Breda, waar hij bedrijven begeleidde in het uitzetten van een nieuwe strategische koers.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.