Marktplaats Auto populairst

Tijdens de verkiezing Website van het Jaar is Marktplaats verkozen tot populairste in de categorie Auto’s. Door het publiek werd Datona (handgereedschap, werkplaatsuitrusting) als beste beoordeeld in dit onderdeel van de jaarlijkse verkiezing.

Marktplaats sleepte de prijs al negen jaar in de wacht, in wisselende categorieën. Volgens directeur Automotive Hadewych Corstens bewijst de jongste prijs “dat we in de goede dingen investeren. We zien dat ook bevestigd in het groeiend aantal bezoekers en autodealers die Marktplaats gebruiken om succesvol een auto te kopen en verkopen. Voor ons team is deze prijs vooral een opdracht om nieuwe diensten en functies te blijven ontwikkelen. We moeten deze prijs ook een tiende keer winnen.”

´Website van het Jaar’ wordt jaarlijks georganiseerd door MetrixLab in samenwerking met Emerce. De verkiezing geldt as de grootste jaarlijkse online publieksprijs voor Nederlandse websites. Behalve om de populariteit draait het ook om de kwaliteit van de genomineerden. Gebruikers beoordelen in 24 categorieën websites op inhoud, navigatie en design. Ook kunnen zij aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. Dit jaar brachten Nederlandse consumenten samen 892.202 stemmen uit. De website van de politie werd overall winnaar

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.