Marktplaats gaat klantenreviews tonen

Vanaf deze week toont Marktplaats de reviews van Klantenvertellen bij de advertenties van autobedrijven. Door deze toevoeging beschikt de consument over interessante informatie om de aankoopkeuze op te baseren. Autobedrijven met Klantenvertellen-reviews kunnen zich hiermee beter profileren, is de gedachte.

Michel Aker, Manager Business Development & Strategy Automotive van Marktplaats: “De publicatie van de klanttevredenheidsscore van de deelnemende autobedrijven op Marktplaats helpt autokopers bij het maken van keuzes. De Klantenvertellen-reviews zijn in het belang van zowel consument als autobedrijf. Het draait namelijk niet alleen om de keuze voor de juiste auto, maar ook om de service van het verkopende autobedrijf. Consumenten hechten vandaag de dag veel waarde aan de mening van anderen over een bedrijf, dienst of product. Van autobedrijven die Klantenvertellen-reviews via het reviewsysteem van Klantenvertellen verzamelen, wordt de tevredenheidsscore automatisch getoond bij de advertentie. Hierdoor worden advertenties krachtiger met een toenemende verkoopkans.”

“Met het reviewsysteem van Klantenvertellen kunnen de verzamelde reviews op 13 belangrijke plaatsen, waar vraag en aanbod in de mobiliteitsbranche bij elkaar komen, gepubliceerd worden”, aldus Jeroen Wilborts, Directeur Klantenvertellen. “We vinden het belangrijk dat onze reviews gebruikt worden door zoveel mogelijk consumenten en dan mag Marktplaats, als een van de grootste portals, niet ontbreken. Met deze stap worden onze reviews getoond aan meer dan 1 miljoen unieke bezoekers, dat is een enorme kans voor onze klanten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.