Martin Schilder heropent Audi Alkmaar

De vestiging van Martin Schilder in Alkmaar is vanaf februari dit jaar flink verbouwd en beschikt nu over één van de nieuwste Audi showrooms van Nederland. Vorige week donderdag is de showroom heropend in het bijzijn van zo’n 400 relaties en klanten.

Door de verbouwing van het pand is de capaciteit van de werkplaats vergroot, is er een directaannameruimte toegevoegd en de showroom is geheel vernieuwd.
De Noord-Hollandse onderneming geeft aan dat zij samen met het merk Audi veel vertrouwen in de toekomst heeft. “We zijn hierbij continue op zoek naar vooruitgang. De ontwikkeling van de Audi-vestiging in Alkmaar is hier een mooi voorbeeld van”, aldus Marco Schilder, algemeen directeur van de Martin Schilder Groep.

Tijdens de feestavond werden ook de twee nieuwste modellen van Audi gepresenteerd: de Audi Q3 en de Audi A6 Avant. Martin Schilder Automobielbedrijven is sinds dit seizoen ook de nieuwe business partner van voetbalclub AZ en officieel autosponsor.

[responsive-video identifier=”71sxeUN3Sac”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *