Martin Schilder lanceert merkplatforms

Martin Schilder Automobielbedrijven heeft haar eerste merkplatform op internet gelanceerd, speciaal voor de Volkswagen Up. De ingediende aanvragen op Upkopen.nl komen centraal binnen bij een verkoopadviseur. Hij begeleidt het gehele verkooptraject, maakt offertes, inruilvoorstellen en plant de proefritten.

Het autobedrijf wil door deze één-op-één benadering snel naar de klant kunnen reageren en de druk wegnemen bij de verkoopadviseurs in de showroom. Deze zogenaamde e-commerce is in de autobranche sterk in opkomst.
In de toekomst worden door Martin Schilder ook de Skoda Citigo en de Seat Mii via een vergelijkbaar online platform aangeboden.

“Van oriënteren tot aankoop, alles vindt volledig online plaats. En wat uniek is, als je voor 11.00 uur deze online edition bestelt, dan rijd je nog dezelfde dag voor 17.00 uur in je gloednieuwe auto”, aldus Arjan Dekker van Martin Schilder.

Extra’s

De Volkswagen I-up! is een speciale editie van Martin Schilder Automobielbedrijven die alleen online te bestellen is. De koper krijgt bij de aankoop extra’s als korting op de afleveringskosten, gratis airconditioning, ieder jaar gratis technische controle en een levenslang gratis APK voor de eerste eigenaar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *