Max-Repair vervangt truckruiten

Na de introductie van het compleet leveren van gespoten truckdelen in de huiskleur van de transporteur start MAX-Repair vanaf juni 2013 met het compleet vervangen van truckruiten inclusief montage voor vaste tarieven.

“Max-Repair laat met deze glasharde truckruiten services wederom zien dat ze er alles aan doet de schadelast van vervoerders zo laag mogelijk te houden”, aldus Marc Stottelaar, directeur Max-Repair Helmond.

De all-in prijs, de merk- en fabricaatonafhankelijkheid en de lage prijzen helpen de vervoerders, juist in deze barre economische tijden waar iedere euro geldt. Vervoerders kunnen via het bekende centrale telefoonnummer of via één van de lokale MAX-Repair vestigingen inlichtingen krijgen of direct een afspraak maken voor het vervangen van een ruit. Het repareren van kleine sterretjes behoort ook tot de mogelijkheden tegen een vast tarief.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.