ANWB Verzekeren verlengt de samenwerking met Autotaalglas voor drie jaar. Het betekent onder andere dat automobilisten met een autoverzekering van ANWB kunnen profiteren van de gunstige voorwaarden die ANWB heeft bedongen.

Een woordvoerder van ANWB licht toe: “Uiteindelijk levert dat voor de klant winst op, omdat ze kunnen vertrouwen op de diensten van een professionele en kwalitatief hoogwaardige partij. Op de lange termijn betekenen deze afspraken dat we de premie beheersbaar houden.”

Preferred partner

Het is niet zo dat ANWB-verzekerden voor ruitschade alleen bij Autotaalglas terecht kunnen. “Autotaalglas is onze preferred partner. Daarnaast heeft Unigarant/ANWB met een groot aantal anderen herstellers en bedrijven afspraken, waaronder Carglass. Het staat klanten vrij zelf de hersteller van voorkeur te kiezen. Wel is het advies goed te kijken naar de voorwaarden die bij de verschillende partijen horen en of het bijvoorbeeld gevolgen voor het eigen risico heeft. Bij reparatie via Autotaalglas betaal je bijvoorbeeld geen eigen risico en bij ruitvervanging betaal je minder eigen risico.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties