MECC start evenement voor luxueze wagens

Onder de naam Days of Elegance organiseert het automotive team van het MECC in Maastricht een nieuw evenement voor (de bezitters van) luxueuze auto’s. De eerste editie van dit evenement vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 op het landgoed van Chateau St. Gerlach in Valkenburg nabij Maastricht.

De organisatie laat weten dat het nieuwe evenement los staat van de jaarlijkse InterClassics-oldtimerbeurzen in Maastricht en Brussel. De eerstvolgende editie van Interclassics Brussels staat gepland voor november 2021, in Maastricht keert de oldtimerbeurs terug in januari 2022.

Hoogste niveau

Over Days of Elegance zegt Erik Panis, manager InterClassics: “Door de samenwerking met onze partners kunnen wij als organisatie een hoogwaardig evenement met internationale allure presenteren. Samen streven we ernaar om het meest exclusieve auto-evenement van Nederland te worden. Deelnemers en bezoekers worden ondergedompeld in de gastvrijheid van het bourgondische zuiden, terwijl ze kunnen genieten van de meest unieke automobielen en luxe lifestyleproducten. Niets wordt aan het toeval overgelaten om de presentatie en de kwaliteit van het evenement op het hoogste niveau te positioneren.”

Programma

Tijdens Days of Elegance worden de meest exclusieve klassiekers gepresenteerd in diverse categorieën en gejureerd door een internationale jury. Op zaterdag is er een rally georganiseerd voor bezitters van klassieke auto’s en moderne supercars. ’s Avonds is er een gala in Chateau St. Gerlach.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *