Mee naar Shanghai

De eerste tien ondernemers en managers hebben zich aangemeld voor het exclusieve diner aan de vooravond van Automechanika Shanghai. Op initiatief van GIA Trade and Exhibition Center en Jiahe Shengde Investment Holding, beiden uit Den Haag, wordt Nederlandse inkopers en professionele bezoekers aan de Chinese vakbeurs, op 1 december een exclusief diner op ‘grote hoogte’ aangeboden.

Dit is inclusief een afterdinerborrel waar u met vakgenoten alvast kunt vooruitblikken op de beurs. De Automechanika in Shanghai is de tweede grootste automotive vakbeurs ter wereld en wordt van 2 tot en met 5 december gehouden, waar meer dan 5.300 standhouders uit de hele wereld aanwezig zijn. Het is een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met een groot aantal Chinese producenten en leveranciers van onderdelen en equipment. Bovendien is het een buitenkans om eens een stukje van de Chinese cultuur te leren kennen.

Fabrikanten

GIA nodigt maximaal 50 gasten uit Europa en China uit die de markt vertegenwoordigen uit de sectoren: fabrikanten, groothandelaren, inkoopcombinaties, media en officials. Met name zijn Europese fabrikanten van harte welkom in verband met geplande aankoopbudgetten van Chinese partijen. Eventueel gewenst kan GIA bemiddelen bij het boeken van uw reis en hotelaccommodatie. Wie van plan is zich begin december naar het verre Oosten te bewegen of iemand weet die dat van plan is, kan zich melden.

Laat het hier weten.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.