Mercedes-Benz Nederland krijgt Duitse ceo

De 51-jarige Hans-Bahne Hansen is met ingang van 1 februari 2012 benoemd tot president en ceo van Mercedes-Benz Nederland. Hansen is momenteel werkzaam als algemeen directeur aftersales binnen de Duitse Mercedes-Benz organisatie. Hij volgt Winfried Blum op, die de organsiatie zal verlaten.

“Ik ben tot nu toe in diverse functies verantwoordelijk geweest in retail en wholesale binnen het concern en kijk ik ernaar uit, de eindverantwoordelijkheid voor Mercedes-Benz Nederland op mij te nemen”, zegt Hansen.

Eveneens per 1 februari 2012 is Hans ter Haar (48) benoemd tot de nieuwe algemeen directeur aftersales. Hij volgt Gareth Joyce op, die naar Mercedes-Benz North America vertrekt. Ter Haar: “Na vijf jaar als cfo binnen onze onderneming werkzaam te zijn geweest, verheug ik me op de overstap naar aftersales.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *