Mercedes nieuwe partner AH Autoschade Herstel

Mercedes-Benz Dealerbedrijven treedt met zes vestigingen toe tot het speciale partnershipprogramma van AH Autoschade Herstel. Edwin Elkhuizen, schademanager van Mercedes- Benz Dealerbedrijven en Michael Huis, directeur AH Autoschade Herstel tekenen hiervoor op donderdag 19 januari een samenwerkingsovereenkomst.

Elkhuizen ziet de brede merkonafhankelijke toepassing van schadeherstel als belangrijke kracht van het netwerk. “We willen het schade-onderdeel van ons bedrijf steeds verder uitbouwen. Daarom anticiperen we nu al op de ontwikkelingen in de toekomst. Met AH Autoschade Herstel krijgen wij een breder klantennetwerk en kunnen wij ons specialisme van spuit- en herstelwerk blijven inzetten voor meerdere merken en voor verschillende soorten voertuigen zoals auto’s, bedrijfswagens en zwaar materieel.”

Het partnershipprogramma van AH Autoschade Herstel groeit snel. In twee maanden zijn al meer dan twintig schadespecialisten toegetreden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.