Metalak Innovatiedagen 2011 succesvol

Dit jaar hebben ruim 210 bezoekers de Metalak Innovatiedagen bezocht in het Trainingscentrum in Tiel en bij Vakopleiding Carrosseriebedrijf in Best. Managers, spuiters en spuiter-voorbewerkers uit de schadeherstel- en carrosseriebranche konden hebben ervaren hoe zij de processnelheid en/of kwaliteit van het eindproduct kunnen verbeteren.

Naast de workshops Innoveren door sociale media en Inzicht in uw calculatiegedrag demonstreerde Rupes onder andere haar nieuwe LHR21 Big Foot poetsmachine om hologramvrij te poetsen. Mirka was aanwezig met de Ceros elektrische schuurmachine en Lascare toonde diverse kunststofreparatiemethodes en uitdeuken zonder spuiten. Henkel demonstreerde diverse ruiten en kitten en het Powerline II pistool.
Naast deze bedrijven hebben ook 3M, Cap Automotive, IPM Solutions en Kovax producten getoond.

In september zal er in Assen een innovatieavond plaatsvinden. Recent koos het Opel Erkend Schadeherstelnetwerk voor Metalak als vaste leverancier.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.