Michiel Knulst manager Requal Support

Bij garageconcept Requal Erkend Reparateur is Michiel Knulst (30) aangesteld als support manager. Hij begeleidt de aangesloten garagebedrijven om het concept optimaal te benutten. Voorheen werkte Knulst op de binnendienst verkoop bij EPS Automotive.

Requal Erkend Reparateur kent in Nederland 140 leden. Het concept van Doyen Auto gaat een nieuwe fase in, waarbij behalve voor uitgebreide marketingondersteuning ook meer aandacht komt voor trainingen en ondersteuning bij bedrijfsprocessen. Het vernieuwde concept wordt begin 2017 gelanceerd, aldus Kees Willemsen, Sales en Marketing Manager van Doyen Auto Nederland.

Requal omvat veertien productlijnen, voor voertuigen ouder dan vier jaar. Opgenomen in het pakket zijn onder meer schokdempers, remmen, filters, ruitenwissers, riemen en accu’s. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.