Mijngrossier koppelt voertuigspecifiek gereedschap

Mijngrossier.nl koppelt voortaan op haar website speciaal gereedschap aan autotypen. Door op de knop Speciaal Gereedschap te drukken wordt dit bij bepaalde onderdelen getoond. Er wordt gestart met speciaal gereedschap voor de menugroepen Distributie, Wiellagers, Filters en Koppelingen.

“Simpelweg het kenteken van een auto invoeren, waarna per subgroep direct duidelijk is welk speciaal gereedschap beschikbaar is”, aldus Mijngrossier.nl. “Naast product, merk en afbeelding wordt de brutoprijs en eventueel geldende actieprijs genoemd. Bovendien verschijnt naast toepasbaarheid van het speciaal gereedschap ook een uitgebreide technische beschrijving. Bij de onderdelensectie Koppelingen wordt bijvoorbeeld duidelijk dat montage van een zelfnastellende SAC-koppeling zonder het juiste gereedschap tot schade en een slippende koppeling leidt.”

Wanneer er gereedschap besteld wordt, dan levert Harrems het gekochte materiaal uit. Zij faciliteren ook de database (Toolbase) achter Mijngrossier. Onlangs is ook de zoekfunctie op OE-artikelnummers verbeterd. Een ander nieuw onderdeel voor monteurs is de grafische weergave van groepen onderdelen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.