Mivar stelt Marcel Krom aan

Marcel Krom is begonnen bij het verkoopteam van Mivar Group in de rol van key-accountmanager lease en fleet. Hij vervulde de laatste 13 jaar diverse commerciële functies, zoals salesmanager bij Carwise Fleet Services. Daarnaast zal verkoopdirecteur Ruben Arcos Schuurs zijn taken deze maand afbouwen om zich te concentreren op zijn pannenkoekenhuis.

Krom: “Ik heb de afgelopen 13 jaar bij een van de mooiste bedrijven gewerkt waarbij de disciplines van Fleet, Rental en ICT stevig in de markt gezet zijn. Een nieuwe uitdaging kwam op mijn pad bij Mivar. Deze functie biedt mij de kans en de ruimte om de Micheck-producten van Mivar breed in de markt te zetten. Mivar kan met de Micheck producten een aanzienlijke efficiëntieslag brengen bij; leasemaatschappijen, fleetowners, garage bedrijven en dealers. Ik breng dit graag allemaal samen.”

Ruben Arcos Schuurs verlaat Mivar Group om zijn carrière te gaan voortzetten als zelfstandig ondernemer in de horeca. “Alhoewel het zelfstandig ondernemerschap een nieuwe uitdaging is, is de horeca geen onbekend terrein voor mij.”

Chris Kimman, directeur/ eigenaar MivarGroup: “Wij zijn het afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid met onze Micheck-producten. Dit zowel in de leasemarkt, bij garage bedrijven, binnen de universele ketens als ook in het dealer landschap. Wij hebben inmiddels meer dan 600 garage bedrijven aangesloten op ons multimerk onderhoud en reparatie-offertetool Micheck-Garage en Quote. We zijn dan ook erg blij met de komst van Marcel. Met de kennis en ervaring van Marcel in de markt is hij instaat om onze producten naar het volgende niveau te brengen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.