Mobiel MKB-advies bij Leaseplan

Leaseplan stelt dat het leasen van bedrijfsauto’s steeds populairder wordt, met name in het MKB. Als reden voert de leasemaatschappij aan dat leasecontracten steeds makkelijker en voordeliger online afgesloten kunnen worden. Om toch persoonlijk advies en begeleiding te blijven geven, start Leaseplan nu met het Easy Pakketten-team.

De mobiele adviseurs gaan naar de ondernemer toe om voor te lichten over onder meer het uitbesteden van diensten en het verlagen van autokosten. De nieuwe service is een uitbreiding op de op MKB toegespitste Easy Pakketten.

Leaseplan zegt weinig problemen te hebben van de daling in de leasemarkt. Sinds eind 2009 is het rijdend wagenpark bij het MKB met bijna tien procent gestegen, het aantal bestellingen met zeventig procent ten opzichte van 2009. Daarnaast zag de leasemaatschappij een verdubbeling van online aanvragen onder kleine ondernemers in het laatste kwartaal van 2010. Ook in de eerste twee maanden van dit jaar is dit aantal verder toegenomen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.