Mobility Mixx introduceert SammSamm

Mobility Mixx komt met een nieuwe zakelijke dienst voor autodelen genaamd ‘SammSamm’. De mobiliteitsaanbieder heeft deze dienst ontwikkeld voor de grote groep werknemers die geen leaseauto tot hun beschikking hebben, maar wel regelmatig een zakelijke auto nodig hebben.

Volgens Mobility Mixx is de vraag naar zakelijke deelauto’s groeiende. 88% van de Nederlandse werknemers beschikt niet over een leaseauto, maar heeft bij tijd en wijle wel een auto nodig voor zakelijke doeleinden. Daarbij willen werkgevers hun wagenpark zo efficiënt mogelijk inzetten en de administratieve last daarvan verkleinen.

Paul Wessels, managing director van Mobility Mixx: “In onze marktbenadering heeft tot nu toe vooral het OV centraal gestaan, maar we zien steeds vaker een splitsing van het gebruik van het openbaar vervoer en zakelijk deelautogebruik. De beide modules moeten los van elkaar kunnen staan. Daarom hebben we besloten om de zakelijke deelauto ook als aparte dienst aan te bieden. Medewerkers kunnen met SammSamm een zakelijke auto samen gebruiken. Maar ook voor werkgevers is het SammSamm; de organisatie biedt de deelauto’s aan en wij verzorgen de administratieve en logistieke afhandeling.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *