Moller Autoschade start kennisavonden

Möller Autoschade, met drie vestigingen in Rotterdam en één in Lansingerland, is maandag gestart met het organiseren van kennisavonden voor haar personeel. Dit doet het bedrijf in samenwerking met Focwa en verbindingsspecialisten.

Tijdens de eerste informatieavond luisterden zo’n vijftig werkplaats- en frontofficemedewerkers van de Möller-vestigingen naar Willy Sprockel en John Smith van Focwa, Philip Strong van Strong Tools and Equipment en Ron Rouschen van Teroson. Zij hebben kennis overgedragen over hybride verbindingen. Lijmen en nagelen is een nieuwe vorm van reparatietechnieken die in de branche steeds meer gebruikt zal gaan worden.

Jeroen Noyen, groepsmanager van Möller Autoschade is duidelijk over de reden om deze avonden te starten: “De techniek en toepassing van nieuwe verbindingen gaat sneller dan onze kennisontwikkeling. Branchebreed is het kennisniveau onder het gewenste niveau beland. Auto’s worden steeds slimmer en complexer. Ieder zichzelf respecterend herstelbedrijf mag en kan niet achterblijven. Ondanks alle bezuinigingsrondes moet hier blijvend in geïnvesteerd worden.” Volgens Noyen wordt er in de schadeherstelbranche onvoldoende op de nieuwe technieken gereageerd en maakt men zich deze ontwikkelingen te laat eigen.

De volgende kennisavond is gepland op 19 mei en draagt het thema spotrepair en gegarandeerde reparaties van kunststof koplampglazen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *