Multitankcard lanceert mobiliteitspas met NS

Multitankcard en NS zijn een samenwerking aangegaan. Het resultaat is de MTC/NS-Business Card; één gecombineerde mobiliteitspas voor iedereen die van zowel autodiensten als OV-diensten gebruik wil maken. Zaken zoals brandstof, laden, parkeren, trein, bus, tram, metro en meer kunnen klanten nu afrekenen met deze pas.

De MTC/NS-Business Card is een geïntegreerde oplossing voor ondernemers en medewerkers die de vrijheid willen hebben om de ene dag de leaseauto te nemen en de andere dag de trein, de OV-fiets, de bus of de tram. Voorheen kon een werknemer met een leaseauto ervoor kiezen om met de trein te reizen en de kosten achteraf te declareren. Nieuw is dat alle kosten met één pas worden afgerekend en automatisch in de administratie worden verwerkt. Dit betekent het einde van losse bonnetjes en declaraties.

Werknemers en beheerders krijgen één portal voor het gehele beheer van de passen: aanvragen, rapportages en facturen. De gemaakte kosten per medewerker staan overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Geen aparte declaraties en een eenvoudige BTW-teruggave.

Met de pas kunnen alle autodiensten worden afgerekend zoals tanken, elektrisch laden,parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en ANWB pechhulp. Ook OV-diensten zoals nationale trein, bus, tram, metro én OV deur-tot-deur diensten. Dit zijn diensten zoals internationale trein, het huren en stallen van een OV-fiets, Greenwheels, het huren van Regus-ruimte en het gebruik maken van NS-lounges.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.