Met de Arval Mobility Pass lanceert leasemaatschappij Arval BNP Paribas een mobiliteitsoplossing waarmee medewerkers eenvoudig hun mobiliteit voor zakelijke reizen en woon-werkverkeer kunnen regelen.

De mobiliteitsoplossing bestaat uit een app waarmee werknemers hun reizen kunnen plannen, registreren en beheren, een (virtuele) mobiliteitskaart waarmee betalingen kunnen worden gedaan en een portal voor werkgevers dat realtime inzicht biedt in verbruik, kosten en CO2-uitstoot van de organisatie.

Geen gedoe

Wesley van der Wal, directeur mobiliteit bij Arval BNP Paribas: “De volledig nieuwe Arval Mobility Pass biedt zowel werknemers als werkgevers een uiterst eenvoudige tool om zakelijk- en woon-werkverkeer zonder gedoe mogelijk te maken. De oplossing biedt overzicht en inzicht, en stelt werkgevers in staat in te spelen op de uiteenlopende behoeften van werknemers. Met het oog op de verplichte CO2-registratie is de Arval Mobility Pass een bijzonder eenvoudige manier om inzicht in te krijgen in de uitstoot van het bedrijf.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties