Nationaal Zakenauto Onderzoek 2015 van start

Het Nationaal Zakenauto Onderzoek (NZO) gaat van start. In deze zevende editie worden automobilisten en bedrijven weer opgeroepen hun beweegredenen weer te geven voor de keuze van een specifieke zakenauto.

Elk jaar komen de bekende thema’s terug: merkloyaliteit en merkattractiviteit, gebruik van de zakenauto, aantrekkelijkheid en acceptatie vervoersmodaliteiten, aanpassingen in autoregelingen, etc. In de NZO 2015 editie worden bovendien actuele thema’s getoetst zoals het mobiliteitsbudget, privélease, carsharing, sturingsmechanismen om gedrag te beïnvloeden en de effectiviteit daarvan, bekendheid en acceptatie nieuwe mobiliteitsconcepten, telematica en privacy.

Het Nationaal Zakenauto Onderzoek (NZO) is het resultaat van een samenwerking tussen vakblad Automobiel Management, RDC | Centraal Bureau Mobiliteit Informatie en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Het onderzoek wordt sinds 2009 jaarlijks uitgevoerd. De doelstelling is het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand, betrouwbaar en actueel onderzoek op het gebied van de zakenauto en het presenteren van onderbouwde en relevante conclusies met toegevoegde waarde voor de automotive branche en andere belangstellenden. Het onderzoek richt zich op zowel berijders als bedrijven en wordt uitgevoerd door VMS | Insight.

De onderzoeksresultaten worden op 24 september gepresenteerd tijdens het Driving Business event georganiseerd door Automobiel Management. Vanaf dat moment zijn de resultaten ook beschikbaar op de websites van de drie partners.

Om deel te nemen aan de berijdersenquete:https://nl.surveymonkey.com/r/NZO2015_mediaex

Voor deelname aan de bedrijvenenquete: https://nl.surveymonkey.com/r/NZO2015Bedr_mediaex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.