Nederlandse importeur McLaren benoemd

McLaren heeft de Belgische Ginion Group aangesteld als importeur voor zijn auto’s in Nederland. Het bedrijf vertegenwoordigt het sportmerk ook al in België en Luxemburg. Als multimerkdealer vertegenwoordigt de groep de merken Maserati, Ferrari, Volvo, BMW en Mini. De organisatie is ook exclusief distributeur van Rolls-Royce in België en Luxemburg.

McLaren’s nieuwe sportauto, de MP4-12C, zal eind maart in Nederland worden gepresenteerd. De levering van de eerste verkochte auto’s zal rond de zomer plaatsvinden. Wat de McLaren MP4-12C in Nederland gaat kosten is niet bekend. Stéphane Sertang, voorzitter van de Ginion Group: "De MP4-12C zal sneller, lichter, zuiniger en exclusiever zijn dan de modellen waar hij mee gaat concurreren."

Christian Mar"Om onderdeel uit te kunnen maken van de McLaren-familie is het belangrijk dat onze partners de klanten, de technische innovatie van de producten en het merk begrijpen. Ginion Group is daarom een logische partij om McLaren te vertegenwoordigen."

De Ginion Group zal het nieuwe importeurschap vervullen vanuit een nieuw onderkomen in Brussel.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.