Nek-aan-nek-race verkiezing beste schadeketens

AAS, ABS Autoherstel, ASN, Autoschadehuis, Care Autoschade en UAS zijn in de race voor de titel Beste Autoschadeketen 2016.

Wie van hen erop beslag legt zal blijken op 22 maart, tijdens het Automotive Insiders-evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’. Behalve de Beste Autoschadeketen worden die dag ook het Beste Landelijke Autoschadebedrijf en de twaalf winnende regionale autoschadebedrijven bekend gemaakt.

De awards zijn een initiatief van kennis- en netwerkplatform Automotive Insiders en de onafhankelijke reviewwebsite Opiness. Doel is helder te krijgen welke criteria de consument hanteert bij zijn oordeel over een schadeherstelbedrijf. Anno 2016 gebruikt zeventig procent van de consumenten reviews op internet om de ervaringen van anderen te lezen. Inmiddels hebben ruim 25.000 klanten hun commentaar geplaatst bij autoschadebedrijven en Opiness. Ook bijdragen via het schade-offerteplatform Fixico zijn meegenomen. De laatste mogelijkheid voor klanten om een mening te posten is op 7 maart.

Tijdens het event op 22 maart zal Opiness een analyse presenteren over wat klanten in hun reviews schrijven. Verder wordt de nieuwe uitgave van de Aumacon Top 25 Schadeketens gepresenteerd.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.