AAS, ABS Autoherstel, ASN, Autoschadehuis, Care Autoschade en UAS zijn in de race voor de titel Beste Autoschadeketen 2016.

Wie van hen erop beslag legt zal blijken op 22 maart, tijdens het Automotive Insiders-evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’. Behalve de Beste Autoschadeketen worden die dag ook het Beste Landelijke Autoschadebedrijf en de twaalf winnende regionale autoschadebedrijven bekend gemaakt.

De awards zijn een initiatief van kennis- en netwerkplatform Automotive Insiders en de onafhankelijke reviewwebsite Opiness. Doel is helder te krijgen welke criteria de consument hanteert bij zijn oordeel over een schadeherstelbedrijf. Anno 2016 gebruikt zeventig procent van de consumenten reviews op internet om de ervaringen van anderen te lezen. Inmiddels hebben ruim 25.000 klanten hun commentaar geplaatst bij autoschadebedrijven en Opiness. Ook bijdragen via het schade-offerteplatform Fixico zijn meegenomen. De laatste mogelijkheid voor klanten om een mening te posten is op 7 maart.

Tijdens het event op 22 maart zal Opiness een analyse presenteren over wat klanten in hun reviews schrijven. Verder wordt de nieuwe uitgave van de Aumacon Top 25 Schadeketens gepresenteerd.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties