Newcom-platenbank van maar 21 mm

CBX Nederland, sinds 1995 producent van de Newcom-platenremtestbanken, presenteert op Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem een platenbank van maar 21 millimeter dik.

Om aan de moderne ontwikkelingen op het gebied van werkplaatsequipment te voldoen, ontwikkelde CBX Nederland de 1200-serie platenbanken. Het ontwerp heeft volgens het bedrijf de laagste opbouwhoogte (21 mm) ooit en kan een hoge aslast kan weerstaan. In de 1200-serie wordt gebruik gemaakt van kunststof lagerwerk, net als in de 9500-serie platenbanken. “Dit materiaal garandeert een lange levensduur, een lage rolweerstand en behoeft absoluut geen onderhoud.” De nieuwe serie platenremmentestbanken voldoet aan de APK-eisen 2012.

De Newcom 1200-serie is er in een twee- en vierplaatsuitvoering en in de afwerkingen verzinkt staal, verzinkt staal met een poedercoat op de bovenplaten en RVS-uitvoering.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.