NGK Spark Plug in Innovatieve Top 100

De wereldwijde mediagroep Thomson Reuters heeft NGK Spark Plug een plaats gegeven in de Top 100 Global Innovators. In het rapport wordt voornamelijk gekeken naar het aantal patenten en innovaties dat is gerealiseerd door ondernemingen over de hele wereld.

In de studie van Thomson Reuters worden de Top 100 vernieuwers geprezen om hun betrokkenheid en talent om groei te stimuleren, nieuwe banen te creëren en nieuwe producten of diensten te ontwikkelen.

Acht bedrijven uit de automobielindustrie zijn erin geslaagd in de lijst te worden opgenomen: vier autofabrikanten en vier onderdelenleveranciers. Volgens Thomson Reuters heeft NGK Spark Plug 1159 “unieke uitvindingen” gedaan tussen 1 januari 2010 en 31 december 2012.

Motivatie

“We zijn er trots op dat ons bedrijf voor de eerste keer is opgenomen in de Top 100 van vernieuwers,” aldus Masaki Sumiya, Managing Director van NGK Spark Plug Europe. “Dit is voor ons een bevestiging en tegelijkertijd een motivatie om hard te blijven werken aan ons succes en het succes van onze klanten.”

NGK is de grootste fabrikant ter wereld van bougies en lambdasensoren en een van ’s werelds grootste fabrikanten van gloeibougies. De onderneming heeft productiefaciliteiten en verkooporganisaties over de gehele wereld. Met in totaal 12.000 medewerkers realiseert het bedrijf een jaarlijkse omzet van ongeveer 2,7 miljard euro. NGK is op alle continenten vertegenwoordigd enheeft 32 dochterbedrijven, 12 productielocaties en vier technische centra.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *