Nh1816 Verzekeringen breidt uit met AAS

NH1816 Verzekeringen is voor camper- en caravanherstel een samenwerking aangegaan met Allround Automotive Solutions (AAS). Klanten van de verzekeraar kunnen voor reparaties aan hun caravan of camper terecht bij alle aangesloten schadehestelbedrijven van de landelijk opererende schadeherstelketen.

Door de nauwere samenwerking kan NH1816 Verzekeringen haar verzekerden een totaaloplossing bieden voor al het schadewerk. Want naast auto en ruitschade, kan de klant van NH1816 nu ook voor de caravan terecht bij dezelfde vertrouwde partij. Officieel kent AAS sinds eind 2013 een caravanlabel maar vrijwel alle schadeherstellers hebben jarenlange ervaring met het herstel van caravans en campers.

“Bij al onze caravanwandherstellers kom je hetzelfde concept tegen”, vertelt AAS-directeur Nicole Spenkelink, “Namelijk het HBC-systeem. Hiermee kunnen we de aluminiumplaten op campers, caravans en aanhangwagens vakkundig repareren, in de juiste kleur en structuur. Het resultaat is even goed als vervanging, de kosten zijn echter stukken lager omdat niet de gehele wand vervangen hoeft te worden. AAS denkt graag mee met het verlagen van de schadelast door middel van alternatieve reparatiemethoden waardoor de kosten voor reparatie veelal lager zijn en het herstel kwalitatief vakkundiger. Al onze vestigingen beschikken over dezelfde equipment, vakkennis en hebben dezelfde certificeringen en hanteren dezelfde prijzen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *