Nieck van Dam vertrekt bij Lantinga

Commercieel directeur Nieck van Dam vertrekt per 1 augustus 2017 bij grossier Lantinga Automotive Groep. Hij draagt zijn taken over aan de familie Lantinga.

Algemeen directeur Paul Lantinga benadrukt dat het vertrek “in goed overleg” heeft plaatsgevonden en dat Nieck van Dam elders een andere uitdaging zoekt. Voor de functie wordt voorlopig niet naar een opvolger van Van Dam gezocht. Lantinga Automotive is in 1988 opgericht door Roelof Lantinga en heeft drie vestigingen in het noordoosten van Nederland: Winschoten, Stadskanaal en Emmen. Lantinga is sinds 2015 een Full Fource-partner, een partnerschap dat Lantinga geen windeieren heeft gelegd. Paul Lantinga: “Het is een partnerschap waar we heel trots op zijn, net als op de partnerships met Diesel Büchli en als Bosch First Supplier. Natuurlijk is de markt rumoerig, altijd al geweest, maar we zitten er stevig in en wat de business betreft hebben we het druk genoeg.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters