Niek Hertsenberg van Infiniti naar Autobinck

Niek Hertsenberg, tot voor kort verantwoordelijk voor de retailactiviteiten van Infiniti in Nederland, is per direct benoemd tot directeur Business Development bij Autobinck. Onlangs nam de Van Kerkhof en Visscher Groep de activiteiten van Infiniti over van de holding.

“De markt voor mobiliteit maakt grote veranderingen door. Dat geldt in Nederland en in Centraal-Europa. Die ontwikkelingen betekenen dat er ruimte is voor nieuwe initiatieven die we snel moeten optuigen en uitrollen”, constateert Hertsenberg. “Daarnaast ontwikkelen we relaties met nieuwe partners die aansluiten op onze commerciële infrastructuur.”
Hertsenberg gaat bijdragen aan de uitbouw van de activiteiten binnen en buiten Nederland, met een focus op groothandel, detailhandel en ondersteunende diensten.

Van 2008 tot en met november 2010 werkte hij als salesmanager bij Renault Nederland. Daarvoor was Hertsenberg al een keer werkzaam bij Autobinck Holding, eerst als verkoopdirecteur bij Hyundai-importeur Greenib Car (1999-2006) en aansluitend als algemeen directeur bij Mazda-importeur Auto Palace-de Binckhorst.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *