Nieuw automerk Eterniti op komst

Tijdens de IAA Autoshow in Frankfurt zal Eterniti Motors zichzelf presenteren met het nieuwe automerk Eterniti. De fabrikant omschrijft zichzelf als ‘het nieuwe luxe automerk uit Londen’ en moet volgens eigen zeggen een niche creëren boven de meest luxe SUV’s die nu verkrijgbaar zijn.

“We noemen onze eerste auto de Super-SUV. Bentley en Lagonda praten al langer over een soortgelijke auto, maar wij zullen deze behoefte nu gaan invullen van Londen tot aan Azië”, aldus Mark Carbery van Eterniti Motors tegenover Aftersales Magazine. “Het bedrijf wordt gesteund door een internationale groep van investeerders en is gevestigd in Londen. Deze stad is de thuisbasis van Eterniti voor de productie en verkoop van onze auto’s.”
Het team heeft volgens Carbery veel ervaring in het vermarkten van bekende luxe en internationale sportieve premiummerken, net als in voertuigtechniek en onderdelenproductie.

Onderstaande schets is een indicatie hoe de auto eruit gaat zien. Het interieur van deze SUV en dat van alle toekomstige modellen wordt handgemaakt en helemaal naar wens van de klant. Volgens de internationale pers krijgt het eerste Eterniti-model de naam Hemera mee en zullen in de loop van 2012 de eerste orders aangenomen worden.

Promotievideo Eterniti SUV

[responsive-video identifier=”e-sh3lMNquI”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.